Welkom bij mijn Romans

Door de titel aan te klikken, kunt u het worddocument openen of downloaden. In Word kunt u het dan op uw gemak in uw eigen favoriete lettertype lezen. Veel plezier.

 

Eva

Eva woont bij haar broer en diens dochter, om zo de schuld van haar overleden man af te kunnen lossen. Het water staat haar aan de lippen als ze een songtekst wedstrijd wint. Ze komt in contact met de beste vriend van haar vader. Al snel aard ze in het muzikantengezin van Darian en Emma en vindt rust bij hun zoon Brendan. Helaas is deze rust niet blijvend...

~

Jenny

Gevlucht voor de pijn van haar verleden is Jenny had bezig een nieuw bestaan op te bouwen. Hoewel ze zichzelf niet toestaat iets te voelen, lijkt het haar aardig te lukken. Dan komen haar buurvrouw Marc en later overbuurman Jim de muur om haar heen afbreken. Ook Jim's vriend Colin is erg in Jenny geinteresseerd.
Het verhaal over Jenny die met veel pijn en moeite weer een compleet mens moet worden.

~

Jaime en Anne

Na haar vriend betrapt te hebben met een ander, gaat Heather ervandoor. Ze komt terecht in een kasteel in Schotland, dat gehuld lijkt te zijn in geheimen. Zelfs de man die haar het naaste is, kan ze niet vertrouwen.
En dan de huisgeesten Jaime en Anne nog, die over het huishouden waken.
Gedreven door mysterieuze krachten gaat Heather op zoek naar de waarheid. Over Jaime en Anne, over Joanne en over zichzelf.

 

 

 

 

In de toekomst hoop ik deze site nog aan te kunnen vullen met meer eigen werken, misschien wat gedichten, songteksten en dergelijke.

Heeft U iets van mij gelezen, ik lees graag uw mening. Mail me of schrijf iets in mijn gastenboek.

Terug Naar De Huiskamer